Heb je een vraag over het Voetbalkamp? Je kan het altijd aan ons vragen en misschien staat het antwoord hier al bij:

Waar slapen deelnemers van het Voetbalkamp?
In grote tenten die op het sportpark staan. De bedden en spullen staan op plastic. In de meeste tenten slapen ongeveer 25 deelnemers, ingedeeld op leeftijd. Jongens en meisjes apart. Ons streven is per tent minimaal 2 begeleiders te hebben die ook in de tent slapen.

Van wanneer tot wanneer is het Voetbalkamp?
Het voetbalkamp is bijna altijd in de laatste week van de schoolvakantie van de regio midden. De start is op maandagavond. Deelnemers kunnen aanmelden vanaf 19.15. Het Voetbalkamp is vrijdagmiddag rond 14.00 afgelopen. Details hierover staan in het programmaboekje.

Wat wordt er gegeten tijdens het Voetbalkamp?
Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn er 3 maaltijden per dag. Op Vrijdag is er ontbijt en lunch. In de ochtend en middag is er brood met een diversiteit aan beleg. Ook is er melk, chocolademelk en thee. Het avondeten is meestal een keer aardappels met groente en vlees. Een keer nasi en/of macaroni en een keer friet met kip. Tussen de trainingen door is er fruit en voldoende drinken.

Voor welk voetbalniveau is het Voetbalkamp?
Het Voetbalkamp is voor alle reguliere teams van de deelnemende verenigingen. De doelstelling van het Voetbalkamp is plezier en verbroedering. Tijdens de trainingen wordt er gewerkt op alle niveaus waarbij iedereen welkom is.

Wanneer moet de betaling voor het Voetbalkamp gedaan worden?
De betaling voor het Voetbalkap moet uiterlijk 31 juli gedaan worden. Medio juni wordt de betalingsinformatie verzonden.

Waarom mogen deelnemers geen telefoons meenemen naar het Voetbalkamp?
Zie onze regels.

Hoeveel begeleiding is er aanwezig bij het Voetbalkamp?
In de tenten streven wij naar 2 begeleiders per tent. Gedurende de dag is er genoeg begeleiding aanwezig om de activiteiten te ondersteunen. Enthousiast om te komen helpen? Meld je aan!

Kan ik op bezoek komen tijdens het Voetbalkamp?
In principe is het Voetbalkamp besloten. Maar een kort bezoek is toegestaan. Bij voorkeur niet in de avond of tijdens het eten. Vergeten spullen brengen kan natuurlijk altijd.

Hebben deelnemers zakgeld nodig tijdens het Voetbalkamp?
Het is niet nodig. Maar er is wel de mogelijkheid iets te kopen in de kantine bij Brederodes. Wij adviseren om niet teveel geld mee te geven en denken aan een maximum van 15 euro

Hoe wordt er omgegaan met medicijnen?
Medicijnen worden bij het aanmelden verzameld en de instructies worden doorgenomen en opgeschreven. Na de maaltijden melden deelnemers zich voor de betreffende medicijnen. Waarbij wij controleren of iedereen geweest is die moest komen.

Wat zijn de regels van het Voetbalkamp?
Zie onze regels.

Wat neem je mee naar het Voetbalkamp?
Voetbalschoenen, zaalsportschoenen, 2 volledige voetbaluitrustingen (extra sokken). Trainingspak en warme trui. 2 handdoeken. Toiletspullen. Een warme pyjama. Een slaapzak en kussen en een stretcher of luchtbed. Een regenjack. Zwemkleding en slippers. En natuurlijk kleding voor bij de disco.

Wie zijn de clubvertegenwoordigers van mijn club?

HSSC’61: Tamara Scheer (0623729649)

v.v. Ameide: Bernadette van den Berg (0623404910) en Cor Oosterling (0622330909).

SC Everstein: N.t.b.

v.v. Brederodes: Vincent van der Rijst (0634191887), Marco Boerboom (0650491505) en Olaf van Zelst (0648605817).

Heeft u nog vragen? Mail gerust naar jeugdvoetbalkamp@hotmail.com of neem contact op met een van de clubvertegenwoordigers.