Het Regio Jeugdvoetbalkamp is een intensief Voetbalkamp wat alleen kan bestaan door de inzet van velen vrijwilligers. Hierdoor kunnen we de prijs voor het Voetbalkamp ook relatief laag houden waardoor het Regio Jeugdvoetbalkamp voor iedereen toegankelijk is.

Hieronder vind je een aantal omschrijvingen van wat jij voor het Voetbalkamp kan doen, voor aanmelden of vragen kan je een e-mail sturen naar jeugdvoetbalkamp@hotmail.com

Trainers
Op dinsdag en donderdag worden er overdag trainingen gegeven aan de deelnemers. Twee in de ochtend en twee in de middag. Vind jij het leuk onze deelnemers wat bij te leren? Meld je dan aan als trainer. Voor invulling van de training wordt gezorgd maar eigen invulling is daarbij prima mogelijk.

Tentbegeleiding
Tijdens het Voetbalkamp slapen deelnemers in grote tenten. In deze tenten slapen ook begeleiders. Als tentbegeleiding hou je een oogje in het zeil en zorg je ervoor dat de deelnemers toekomen aan hun rust. Als iedereen slaapt kan de tentbegeleiding ook gaan slapen. Om als begeleider in de tent te kunnen slapen moet je minimaal 18 jaar zijn.

Avondwacht/ Nachtwacht
Als de deelnemers gaan slapen hebben wij graag extra ogen rondom de tenten. Als iedereen slaapt blijft het nachtteam wakker. Een belangrijke maar ook pittige taak. Tijden in overleg.

Activiteiten begeleiding
Het Voetbalkamp bestaat uit veel programmaonderdelen waarbij continu begeleiding nodig is. Denk aan meelopen met een speurtocht, toezicht in het zwembad, begeleiden van spellen, enz.

Stage uren
Heb jij stage uren nodig voor je opleiding of moet je een opdracht uitvoeren? Het Voetbalkamp is een perfecte mogelijkheid dit in te voeren.

Vrijwilligers bij het Regio Jeugdvoetbalkamp kunnen bij ontbijt, lunch en avondeten mee eten en worden voorzien van consumptiebonnen voor een drankje tussendoor/ achteraf.